Trophy 20 kg

Trophy 20 kg

25,90 €
sis. 14 % ALV
Racing Trophy on runsaasti energiaa sisältävä rehu, jonka ravintosisältö on suunniteltu kovassa rasituksessa oleville hevosille.

Racing Trophy on runsaasti energiaa (14 MJ) sisältävä rehu, jonka ravintosisältö on suunniteltu kovassa rasituksessa oleville hevosille.

Suuri osa Racing Trophyn energiasta tulee kasviöljypitoisista raaka-aineista kuten riisileseestä, mikä mahdollistaa korkean energiansaannin päivittäisen väkirehuannoksen pysyessä maltillisena. Hevosen kyky hyödyntää rasvan energiaa aineenvaihdunnassaan on luontaisesti hyvä ja kasviöljypitoisten raaka-aineiden sulavuus on erinomainen. Racing Trophyn kasviöljyt ovat ihanteellinen energian lähde kilpahevosille, joilla on korkea energian tarve. 

Riisilese sisältää yli 65 % riisin ravintoaineista, tehden siitä riisin jyvän ravintoainerikkaimman osan. Raaka riisilese stabiloidaan ja se käy läpi extruder-käsittelyn. Leseen kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät käsittelyprosesseissa. Stabiloidulla riisileseellä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se vapauttaa energiaa hitaasti kuumentamatta hevosta. Tällä on positiivinen vaikutus terveyteen, suoritukseen ja käsiteltävyyteen hyvien ravitsemuksellisten ominaisuuksien lisäksi. 

Riisilese sisältää runsaasti luonnollisia hivenaineita mm. kavioiden, ihon ja karvapeitteen hyvinvointiin edesauttaen karvan vaihtumista ja tervettä karvan kiiltoa. Riisilese sisältää myös runsaasti B-vitamiineja ja luonnon E-vitamiinia sekä gamma orytsanoli -antioksidanttia, jolla on positiivinen vaikutus ruokahaluun, lihaksistoon, palautumiseen ja ruuansulatuskanavaan.

Trophy sisältää myös runsaasti urheiluhevosen tarvitsemaa E-vitamiinia (600mg/kg) ja ruuansulatuskanavan hyvinvoinnista huolehtivaa Progut-suolistoparannetta. Lisäksi se sisältää hyvälaatuisia aminohappoja korkeatasoisesta kotimaisesta perunaproteiinista. Perunaproteiini on yksi perunanjalostusprosessin tuote. Yleisin perunanjalostuksen tuotteista on perunajauho, joka on perunan tärkkelystä. Perunajauhon valmistusprosessissa jäljelle jää solunesteitä ja perunarehua. Solunesteestä on mahdollista erottaa proteiini ja proteiinia saadaan solunesteestä vain 2 %. Prosessointi kuitenkin kannattaa, sillä perunaproteiinin aminohappoprofiili on vertaansa vailla. Näistä syistä perunaproteiini on rehukäyttöön kallis raaka-aine ja siksi sen käyttö rehuissa ei ole ollut kovinkaan yleistä. Perunaproteiinin valkuaispitoisuus on 75 %, tärkkelystä siinä ei enää ole jäljellä.

Racing Trophy sisältää urheiluhevosen tarvetta vastaavasti hivenaineita ja vitamiineja. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, kaura, melassileike, ohramallasrehu, kasviöljy, riisilese, pellavansiemenpuriste, vehnä, seosmelassi, suola, perunaproteiini, fruktoosi, Progut (Pat. nro EP 1387620), vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet. 


Annostus / päiväKeskiraskaassa valmennuksessa olevat hevoset 3 - 4 L

Raskaassa valmennuksessa olevat hevoset 5 - 6 L

Päiväannos suositellaan jakamaan 3–4 ruokintakertaan. Laita lisäksi tarjolle suolakivi. Runsaan hikoilun yhteydessä suosittelemme lisäksi elektrolyyttivalmisteen käyttöä. Totuta hevosesi Racing Trophyyn 1–2 viikon aikana. Rehu voidaan syöttää kuivana tai kostutettuna. Anna lisäksi riittävä määrä karkearehua.


RavintoaineetKosteus 11 %

Muuntokelpoinen energia 14 MJ/kg ka

Raakavalkuainen 12,5 %

Raakarasva 10 %

Raakakuitu 7 %

Tuhka 7 %

Tärkkelys 28,5 %

Sokeri 5 %Lysiini 4,8 g/kg

Kalsium 7,4 g/kg

Fosfori 4,4 g/kg

Magnesium 3,8 g/kg

Natrium 6 g/kg

Sulava raakavalkuainen 9,2 %

Rauta 230 mg/kg

Kuparikelaatti (orgaaninen) 35 mg/kg

Mangaanikelaatti (orgaaninen) 45 mg/kg

Sinkkikelaatti (orgaaninen) 110 mg/kg

Jodi 1 mg/kg

Seleeni (hiivaton orgaaninen) 0,28 mg/kg

Koboltti 0,25 mg/kg

A-Vitamiini 10 000 ky/kg

D3-Vitamiini 1000 ky/kg

E-Vitamiini 600 mg/kg

K-Vitamiini 4 mg/kg

B1-Vitamiini 25 mg/kg

B2-Vitamiini 9 mg/kg

B6-Vitamiini 5 mg/kg

B12-Vitamiini 0,03 mg/kg

Biotiini 0,17 mg/kg

Niasiini 2 mg/kg

Foolihappo 4 mg/kg

C-Vitamiini 375 mg/kg

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 97504682
Tuotenumero: 6417679046828