HepoLac 9 kg

HepoLac 9 kg

36,90 €
sis. 14 % ALV
Racing HepoLac on maittava, pelletöity täydennysrehuseos hevosille. Se on kehitetty tukemaan suoliston normaalia toimintaa päivittäisessä käytössä.

Racing HepoLac on maittava, pelletöity täydennysrehuseos hevosille. Se on kehitetty tukemaan suoliston normaalia toimintaa päivittäisessä käytössä. 

Racing HepoLac sisältää patentoitua ProGut®-suolistoparannetta ja thermostabiloitua Acidophilus Lactobacillus -maitohappobakteerikantaa nimeltä ZooLac®.  

Progut®-suolistoparanne tukee tutkitusti suoliston mikrobitasapainoa ja ravintoaineiden imeytyvyyttä sekä eläimen vastustuskykyä. Lue lisää Progutista.

Käymisprosessilla tuotetut thermostabiloidut ZooLac®-maitohappobakteerit kiinnittyvät suolen pintaan muodostaen fyysisen esteen haitallisten bakteerien kiinnittymiselle. Samalla ZooLac® -maitohappobakteerit tukevat tehokkaasti hyvien maitohappoa tuottavien mikrobien kasvua ohutsuolessa ja edistävät tätä kautta tehokkaasti suoliston luontaista vastustuskykyä sekä heikentävät haitallisten mikrobien elinolosuhteita. 

Pellavansiemenpuriste ylläpitää suoliston toimintaa ja sen lima-aine mysiini tukee mahan limakalvoja. Se edistää myös epäpuhtauksien, kuten esimerkiksi hiekan, kulkeutumista ulos suolistosta. Pellavarouheen sisältämät sulavat kuidut ovat hyödyksi suolistolle. Lisäksi pellavansiemenen linoleeni- ja linolirasvahapot edistävät karvan kiiltoa ja hyvää kuntoa. Melassi, sinimailasjauho ja porkkanahiutale tekevät Racing HepoLacista hyvin maittavan.

Tuotteen voi turvottaa lämpimässä vedessä ennen syöttämistä.

Koostumus: Pellavansiemenpuriste, melassileike, seosmelassi, sinimailanen,  ZooLac®-vinassi, Progut®-suolistoparanne, porkkanahiutale.


Annostus / päiväPonit 100 - 200 g

Hevoset 200 - 300 g


RavintoaineetRaakavalkuainen 19,6 %

Raakarasva 8,3 %

Raakakuitu 12,0 %

Tuhka 7,7 %

Lysiini 8,4 g/kg

Kalsium 6,6 %

Fosfori 5,8 %

Magnesium 1 g/kg

Natrium 2,3 g/kg

Sulava raakavalkuainen 155 g/kg

Energiapitoisuus 11,6 MJ/kg

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 975086152
Tuotenumero: 6417679861520