Pellavainen pellavansiemenöljy 1 l

Pellavainen pellavansiemenöljy 1 l

8,90 €
sis. 14 % ALV

Pellavainen pellavansiemenöljy on aito kotimainen luonnontuote.

Pellavainen pellavasiemenöljyn terveelliset rasvahapot, kuten alfalinoleenihappo (LLA) ja linolihappo, lisäävät kotieläinten hyvinvointia. Pellavansiemenöljy sisältää myös A- ja E-vitamiinia.

Pellavainen-öljy on kylmäpuristettua, suomalaista pellavansiemenöljyä 100 prosenttisesti. Pellavainen ei sisällä lisäaineita, ja raaka-aineena käytetty ainoastaan kotimaista pellavaa.

Pellavainen-öljy tukee hevosen ihon, karvapeitteen ja kavioiden kuntoa. Käyttämällä Pellavainen pellavansiemenöljyä päivittäin, eläin saa välttämättömiä omega-3- (alfalinoleenihappo) ja omega-6-(linolihappo) rasvahappoja sekä lisäksi omega-9:ää (öljyhappo).

Pellavansiemenöljy on kaikista tunnetuista kasviöljyistä paras alfalinoleenihapon(omega-3) lähde. Alfalinoleenihappo ja linolihappo ovat elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä solukalvojen rakennusaineita ja vaikuttavat suotuisasti verenkiertoelimistön ja ihon kuntoon.


Annostus / päiväPellavainen pellavansiemenöljyä suositellaan käytettäväksi päivittäin. Rehuun sekoitettuna 2-4 ruokalusikallista päivässä. Energialisänä 2-5 desilitraa päivässä. Erityisen suositeltavaa lääkekuurien yhteydessä ja tiineille eläimille.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 9750EO200502
Tuotenumero: 6417972180519