Olli Protector 11 verkkopaimen

Olli Protector 11 verkkopaimen

510,00 €
sis. 24 % ALV
Voimakas älypaimen, joka tarkkailee jatkuvasti aidan kuntoa

Olli Protector 11 pitää ahneimmat ja itsepäisimmätkin eläimet aitojen oikealla puolella!

Protector on Olli-perheen kaikkien aikojen tehokkain paimen: erittäin voimakas 11 J isku on yli tuplasti voimakkaampi kuin seuraavaksi tehokkaimmassa Olli-paimenessa. Paitsi huipputehokas, Olli Protector 11 on myös nykyaikainen älypaimen: se tarkkailee jatkuvasti aidan kuntoa ja säätää tehoaan, kun tarve muuttuu esimerkiksi aidan pituuden, aitaan kasvaneen ruohon tai muun kasvillisuuden jne. mukaan.

Protectorissa riittää tehoa erittäin suuren aitauksen sähköistämiseen. Lisäksi siinä on erillinen 0,5 J ulostulo (keltainen painike) erillisen, esimerkiksi pienen sairastarhan tai pihapiirissä olevan aidan sähköistykseen. Protector soveltuu mainiosti pitkiin aitauksiin (esimerkiksi metsätarhoihin), hevosten ja erilaisten tuotantoeläinten aitaamiseen sekä villieläinten poissa pitämiseen.

Protector on eurooppalaisen standardin EN 60335-2-76/A12:2010 mukainen paimen. Tämän ansiosta se voi syöttää jopa 11 joulen energian pitkään, kasvuston kuormittamaan aitaan, mutta aitaan koskettava eläin tai ihminen voi saada enintään 5 joulen iskun. Kun energiantarve lisääntyy esimerkiksi heinän kasvun vuoksi, paimen nostaa tehoaan vasta 60 sekunnin viiveen jälkeen. Mikäli hyväkuntoisen aidan kunto heikkenee äkillisesti esimerkiksi puun, eläimen tai ihmisen kaatuessa aidan päälle, aidasta irtautumista helpotetaan rajoittamalla iskun voimakkuutta, harventamalla pulssitusta sekä hälyttämällä äänimerkillä 10 minuutin ajan.

Hälytystoiminto voidaan kytkeä pois toiminnasta painonapilla, jolloin paimen rajoittaa iskun enintään 5 jouleen kaikissa oloissa.

Havainnollinen ja monipuolinen näyttö kertoo reaaliaikaisesti aidan kunnosta: paimen hälyttää äkillisistä häiriötilanteista merkkivalolla ja äänimerkillä, näyttää aitajännitteen ja ilmaisee BOOST-merkkivalolla syötetäänkö aitaan paraikaa yli 5 joulen iskua.


Tuotetiedot


Suurin jännite11 700 V
Jännite 500 ohmin kuormalla 7700 V
Ladattu energia14 J
Suurin iskuenergia11 J
Virrankulutus14 W
Ohjeellinen maadoituskankien määrä2-5 kpl
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita475 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta65 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta20 km
Sisäänrakennettu salamasuojaOn


Olli Talviaitausopas

Olli Aitausopas

Käyttöohje

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 97546010011
Tuotenumero: 6417160100435