Jahti&Vahti Omegaöljy 1 l

Jahti&Vahti Omegaöljy 1 l

21,90 €
sis. 14 % ALV
Nestemäinen täydennysrehuseos koirille.

Jahti&Vahti Omegaöljyn raaka-aineina on käytetty erittäin laadukasta rypsiöljyä, pellavaöljyä, helokkiöljyä sekä kalaöljyä. Monipuolisten öljylähteiden lisäksi Omegaöljyyn on lisätty E-vitamiinia, jonka tarve kasvaa aina lisättäessä ruokintaan öljyä. Koirien Omegaöljy sopii annettavaksi energian lisälähteenä. Rasvahappoja tarvitaan ihon, turkin ja nivelten hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tuote sisältää Omega 3 -rasvahappoja 15 % ja Omega 6 -rasvahappoja 38 %. E-vitamiinia on 6000 mg/kg.

Välttämättömiin omega-rasvahappoihin kuuluvat alfalinoleenihappo, EPA ja DHA, jotka ovat omega 3 -rasvahappoja ja linolihappo, gammalinoleenihappo (GLA) ja arakidonihappo, jotka ovat omega 6 -rasvahappoja. Eläimen tulee saada välttämättömiä rasvahappoja ruoastaan, sillä näitä rasvahappoja ei muodostu elimistössä. Omega-rasvahapot huolehtivat elimistössä mm. ihon, turkin ja nivelten hyvinvoinnista.


Annostus / päiväKoiran kokoAnnos / vrk
10-20 kg8 ml (2 pumpun painallusta)
20-40 kg16 ml (4 pumpun painallusta)
Yli 40 kg24 ml (6 pumpun painallusta)


Annetaan muuhun rehuannokseen sekoitettuna. Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä suojattuna auringonvalolta. Avattuna suositellaan säilytystä jääkaapissa. Ei saa jäätyä. Viileässä suljettuna/pumppu paikallaan säilytettynä, tuote säilyy parasta ennen -päiväykseen asti. Pakkaus sisältää annostelupumpun. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 975082238
Tuotenumero: 6417679822385