Premium MyGastro 600 g

Premium MyGastro 600 g

26,90 €
sis. 14 % ALV
Täydennysrehu, joka yhdessä hevosen lajinmukaisen ruokinnan kanssa, auttaa ylläpitämään mahan normaalia toimintaa ja happotasapainoa.

Liikunnan aiheuttama vatsaonteloon kohdistuva paine voi nostaa happoja mahan yläosaan. Tästä voi seurata maha-ärsytystä joka voi aiheuttaa muutoksia käytöksessä ja alentaa suorituskykyä. Myös rehun korkea hiilihydraattipitoisuus, vähäinen/ harvakseltaan annettu korsirehun määrä, epäsäännöllinen päivärytmi, kipulääkkeet pitkinä kuureina, kuljetukset tai muut hevosta stressaavat tilanteet voivat heikentää vatsan suojamekanismeja. 


KäyttöohjeMyGastro sekoitetaan veden kanssa n. 2 dl vettä / 1 mitallinen (30g), turvotetaan ja sekoitetaan paksuksi geeliksi. Voidaan tarjota sellaisenaan tai rehuun sekoitettuna. Päiväannos on hyvä jakaa kahteen syöttökertaan, aamu & ilta. Toinen annoksista voidaan tarjoilla myös ennen harjoitusta, kuljetusta ym. Suositellaan käytettäväksi noin kuukauden ajan. Myös jatkuva/jaksoittainen annostelu on mahdollista. Tällöin, eläimen kunnosta riippuen, voidaan annostusta pienentää jopa puoleen.

viherjauho, pektiini, lesitiini, natriumbikarbonaatti, kalsiumkarbonaatti


AnnostusHevonen: 3 mitallista/ pvä (90g)

Poni (koosta riippuen): 1-2 mitallista/ pv (30-60g)

Pakkaus sisältää mitan (50 ml = 30g).


 RavintoaineetRaakavalkuainen 8 % 

Tuhka 22 % 

Raakarasva 9 % 

Raakakuitu 11 % 

Natrium 30 g/kg

Kalsium 75g/kg


Teknologiset lisäaineet

emulgointiaine(lesitiinit)

paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)


Sensoriset lisäaineet

aromiaineet (OregoStim)


Säilytettävä viileässä, kosteudelta suojattuna.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 9750500532
Tuotenumero: 6416225005326