Pellavarouhe 10 kg

Pellavarouhe 10 kg

24,90 €
sis. 14 % ALV
Kotimainen Black Horse Pellavarouhe on täydennysrehu, jota käytetään suolistontoiminnan tueksi.

Pellavan siementen merkitys on niin eläinten kuin ihmistenkin mahan toiminnan tasapainoittajana tunnettu jo esihistorialliselta ajalta. Pellavan siemenet sisältävät lima-ainetta, jota on perinteisesti keittämällä ”uutettu” siemenistä. Pellavan siemeniä kylmäpuristamalla saadaan talteen suurin osa niiden sisältämästä öljystä. Pellavasiemnenrouhe sisältää myös runsaasti valkuaista sekä rasvahappoja.

Pellavasiemenenpuristeeseen jää kuitenkin osa öljystä sekä arvokkaita rasvahappoja (linoli- ja linoleenihappoa). Myös pellavan lima-aines jää rouheeseen ja vapautuu puristuksessa sellaiseen muotoon että, keittäminen on lima valmistettaessa tarpeetonta.

Pellavapuristeen lima-aineella (musiinilla) on suoliston toimintaa ylläpitävä ja hyötymikrobien kasvua tukeva vaikutus. Pellavapuristeen rasvahapoilla, Linoli- ja linoleenihapolla, on merkitystä ihon ja karvapeitteen normaalille kunnolle. Eläinten ruokinnassa näiden vaikutus näkyy karvan kiiltävyytenä, mikä on yleisesti tunnettu hyvinvoinnin merkki.

Pellavansiemenrouheesta valmistat pellavansiemenlimaa lisäämällä siihen vettä. Rouhe liukenee nopeammin, jos käytät lämmintä vettä. Rouheen liuettua sekoita annos ja ”tarjoile” esim. kaura- tai väkirehuannoksen yhteydessä. Black Horse Pellavarouhe sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista ja vastaa energia-arvoltaan ohraa. 


KäyttöohjePellavansiemenrouheesta valmistat pellavansiemenlimaa lisäämällä siihen vettä. Rouhe liukenee nopeammin, jos käytät lämmintä vettä. Rouheen liuettua sekoita annos ja ”tarjoile” esim. kaura- tai väkirehuannoksen yhteydessä. Black Horse Pellavarouhe sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista ja vastaa energia-arvoltaan ohraa. 


RavintoaineetKuiva-aine 92 %
Raakavalkuainen 30 %
Raakarasva 16 %
Raakakuitu 11 %
Tuhka 5 %
Lysiini 1,2 %
Kalsium 3,5 g/kg
Fosfori 8 g/kg
Energia (ME) ka 14,4 MJ (13,2 MJ/kg)
Sulava raakavalkuainen 26 %

Erien välillä voi olla pientä vaihtelua ravintoainearvoissa.
Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 975050107
Tuotenumero: 6416225410007