Premium Stressless 900 g

Premium Stressless 900 g

27,90 €
sis. 14 % ALV
Magnesium-, vitamiini- ja aminohappovalmiste hevosille ja koirille. Monipuolinen ja tehokas valmiste rauhattomille ja hermostuville hevosille.

Black Horse Premium Stressless on suunniteltu käytettäväksi etenkin kovassa valmennuksessa ja kilpailukäytössä oleville hevosille turvaamaan riittävää magnesiumin saantia ja ylläpitämään mieltä rauhoittavan serotoniinin tuotantoa. Suositellaan käytettäväksi etenkin stressaavien tilanteiden kuten kuljetusten ja kilpailujen yhteydessä.

  • Tryptofaani on välttämätön aminohappo, jota tarvitaan proteiinien rakennusaineena. Lisäksi siitä muodostuu serotoniinia, joka on kudoshormoni ja aivojen välittäjäaine. Aivoissa serotoniini vaikuttaa mm. mielialaan ja vireystilaan.
  • B-vitamiinit ylläpitävät hermoston toimintaa ovat välttämättömiä aivojen toiminnalle, niitä tarvitaan mm. serotoniinin tuotannossa.
  • Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine, se on myös luuston ja hampaiden rakennusaine. Magnesium osallistuu elimistössä lukuisten entsyymin toimintaan ja säätelee solujen aineenvaihduntaa, se myös rauhoittaa hermostoa. Magnesiumin puutos voi aiheuttaa häiriöitä lihasten ja hermoston hallinnassa (lihaskrampit/vapina, hermostunut/ylireagoiva käytös).

Stressless soveltuu käytettäväksi sekä erilaisille stressitekijöille (kilpailut, kuljetukset) herkästi reagoiville hevosille, myös yleisen hermostuneisuuden yhteydessä.


AnnostusHevoset 30 - 50 g / pvä
Ponit 15 - 25 g / pvä
Koirat 1 g / 10 kg / pvä

Suositellaan käytettäväksi vähintään 7 päivän ajan. 


Päiväannos 30 g sisältääMagnesium 3900 mg

L-Tryptofaani 1740 mg

Koliini 300 mg

B1-vitamiii 150 mg

Niasiini 150 mg

B6-vitamiini 99 mg

B12-vitamiini 0,12 mg


Black Horse Premium Stressless on laadukas kotimainen valmiste.

Säilyvyys: 18 kk

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 975050075
Tuotenumero: 6416225300254